Archive for the Category ◊ Ymse ◊

Author:
• lørdag, desember 09th, 2017

godjul

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• mandag, oktober 02nd, 2017

Det har vært en forrykende sesong på Steinsdalen skytebane med mye god skyting, det var spenning knyttet til børsen helt til siste skyting og det var kun i herreklassen at løpet så ut til å være kjørt. Under er resultatene for børsen 2017! Leirdueutvalget som i år har bestått av Ingeborg, Eirin og Arne-Johan gratulerer alle vinnerne!

Herreklasse:

 1. Tore 24,4
 2. Arne-Johan 22,3
 3. Johan 21,7

Dameklasse:

 1. Eirin 19,9
 2. Ingeborg 19,3
 3. Hanne 12,9

Juniorklasse:

 1. Brage 17,8
 2. Mathias 16,0
 3. Magnus 14,8

Mestskytende skytter og vinner av kniv ble Tore med 1075 skudd, tett fulgt av Matthias med 825 og Brage med 725!

Utdeling av pokaler og premier skjer som alltid på årsmøtet 2018!

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• fredag, september 29th, 2017

DSC_8252

Osen Jeger- og Fiskerforenings tradisjonsrike «Villmarkskveld» for beboerne ved Osen Sykehjem og omsorgsboliger løp av stabelen torsdag 14. september i fantastisk høstvær.

Det ble servert rømmegrøt, nytrukket ørret fra Vassdølin og moltekrem, til musikk av Trekkspillklubben. Og sannelig om ikke det var en forfriskning til kaffen.

Det fine været bidro til at ingen hadde lyst til å gå hjem.

På det meste var rundt 60 mennesker samlet rundt gapahuken på heimen.

OJFF ønsker å takke alle som bidro til dette flotte arrangementet – personalet på sykeheimen, pensjonistene som var ute å fiske ørret, Trekkspillklubben og alle andre frivillige. Uten slik entusiastisk frivillig innsats ville det ikke være mulig å gjennomføre en «Villmarkskveld».

Jørn Pedersen, OJFF

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• onsdag, august 16th, 2017

Bilde 15.08.2017, 18.40.58

Osen Jeger- og Fiskerforening var i år arrangør av den årlige samlagskonkurransen mellom Klinga JFF, Namdalseid JFL og Osen JFF. Over 50 personer hadde tatt turen til skytebanen, og 46 skyttere stilte opp på standplass! Dette er ny rekord og det ble skutt sammenhengende fra klokka 18:00-21:00, knapt 1200 skudd!

Det var mye bra skyting og vi synes det var særdeles morsomt at så mange damer og juniorer hadde tatt turen til oss. Neste år blir det satt opp en egen juniorklasse i tillegg til herre- og dameklassen så satser vi på å fylle lag også i denne klassen. Slik det ser ut nå er det god rekruttering og det er mange aktive juniorer i alle foreningene, dette liker vi!

Før kvelden startet hadde Osen JFF to napp i vandrepokalen i herreklassen, Klinga ett og Namdalseid ingen. I dameklassen vant våre jenter den til odel og eie i fjor så her ble det startet på nytt med ny pokal. Spenningen var derfor selvsagt stor om Osen JFF klarte å hente hjem pokalen også i herreklassen. Klinga stilte mannsterk, og her skulle ingenting tas for gitt!

Det var mye god skyting, og det endte opp med at Klinga JFF tok pokalen i herreklassen med 108 (av 125) poeng kun usle to poeng foran Osen JFF på 106 og med Namdalseidet på tredjeplass med 85 poeng. I dameklassen var det kun Klinga og Osen som stilte lag, og også i år trakk våre damer det lengste strået med 71 (av 125) poeng foran Klinga med 60. Til tross for at vi ikke rakk helt opp til pokalen kan vi skryte av gode individuelle resultater med beste skytter i alle tre klasser, Tore Nytrøen med 25/25 i herreklassen, Ingeborg med 17/25 i dameklassen og Matthias med 15 i juniorklassen – kjempebra! Under er resultatene fra kvelden og noen bilder. Vi takker alle fremmøtte som var med og gjorde dette til en uforglemmelig kveld på Steinsdalen skytebane – vi sees snart, senest på Namdalseidet i 2018!

Sammenlagt damer:

 1. Osen JFF 71/125
 2. Klinga JFF 60/125
 3. Namdalseid JFL – ikke lag

Sammenlagt herrer:

 1. Klinga JFF 108/125
 2. Osen JFF 106/125
 3. Namdalseid JFL 85/125

Individuelt:

Junior:

 1. Matthias Leirset Osen JFF – 15 treff, 6 på rad
 2. Ruben Larsen Klinga JFF – 15 treff, 5 på rad
 3. Delt:
  • Håkon Hårstadstrand Klinga JFF – 14 treff, 5 på rad
  • Isak Larsen Klinga JFF – 14 treff, 5 på rad

Damer:

 1. Ingeborg Eian Osen JFF – 17 treff
 2. Toril Ormaasen Klinga JFF – 15 treff, 5 på rad
 3. Eirin Vibeke Johansen Osen JFF – 15 treff, 4 på rad

Herrer

 1. Tore Nytrøen Osen JFF – 25 treff
 2. Svenn-Aksel Modell Klinga JFF – 24 treff
 3. Arne-Johan  Nikolaisen Osen JFF – 23 treff
Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• søndag, juli 02nd, 2017

Osenhælja2

Som tradisjon tro, hadde OJFF stand under Osenhelja. Hadde stand bare på lørdag, og været viste seg fra sin beste side. Vi synes at det er viktig å vise ansikt, slik at våre sambygdinger vet at vi finnes. Det var mange besøkende innom vår stand, og de som var innom, fikk servert bålkaffe av beste sort. Audun og Odd Arne hadde ansvar for å servere kaffe og prøve å informere og svare på spørsmål fra publikum. Som aktiviteter hadde vi fiske for barna. Tonje gjorde en kjempeinnsats. Det ble delt ut ca. 130 premier til de som fisket. Alle fikk premie. Nytt av året, så har vi kjøpt inn 10 sett med Paintball utstyr.  Vi ville vise dette fram, og vi har en visjon på, å ordne oss et baneanlegg, og drive utleie av utstyret. For anledningen hadde vi rigget opp ei skive, og det ble skutt ca. 2000 kuler. Tom Roger og Ove Lennart hadde en stri tørn med å lede skytinga. Dette var meget populært blant barn og voksne.

Hadde et lotteri, og vi hadde trekning litt før dagen var omme.

De som var de heldige vinnerne var:

 1. Yvonne Uglem Haugen Ei helg i fjellstyrets hytte ved Elgsjøen m/båt.
 2. Øystein Dybsland Lazybag
 3. Oddbjørn Ovesen Myggmaskin
 4. Yvonne Uglem Haugen Kaffekjele
 5. Joakim Haugen Fiskeveske
 6. Elbjørn Harsvik Fiskeveske
 7. Joakim Haugen Fiskehåv
 8. Arne Svee Fiskeveske
 9. Sissel Halsvik Sverkmo Fiskeveske
 10. Sigrid Elden Armbrøst for barn

Osen Jeger og Fiskerforening ønsker å takke alle som var innom vår stand, og vil takke samtlige som kjøpte lodd.

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• tirsdag, juni 27th, 2017

hundjagersau

Osen JFF arrangerer aversjonsdressur for hund tirsdag 4. juli fra klokken 18:00! Det er fortsatt noen få ledige plasser, kontakt vår hundekontakt Oddbjørn Ovesen på telefon 957 55 630 eller oo@ojff.no for påmelding.

Oppmøte blir på Halsen i Steinsdalen, rett ovenfor Kvernland gård.

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• lørdag, juni 24th, 2017

Osenhælja_nett Osenhælja_nett2

Osen JFF var også i år representert på Osenhælja, masse folk var innom, det ble solgt mye lodd og det store høydepunktet for mange var nok skyting med paintball! Osen JFF serverte bålkaffe og praten satt løst rundt bordene. Resultatene av loddtrekningen publiseres her på nettsidene våre når dette er klart.

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• lørdag, juni 24th, 2017

DSC_6868 (2)

Familiedagen ble enda en gang gjennomført med stor deltakelse. Været var meget fuktig og vindfullt, så vi var meget spente på hvor mange som ville komme.  Men vår usikkerhet ble gjort til skamme – det kom nærmere 40 små og store fiskere på arrangementet!

Det ble tidlig klart at bruken av kanoer og båter måtte avlyses – det var så mye vind at det ble vurdert som utrygt.  Til gjengjeld var fisket meget bra og alle fikk ørret.

OJFF serverte grillet fisk, pølser, kaffe mv. og de unge håpefulle fiskere kunne steke sine egne fisk på grillen.

Foreningens lavvo ble satt opp, og det var et populært tilfluktsted under de verste regnbygene.

Det var som vanlig et meget hyggelig og sosialt arrangement! Takk til alle som hjalp til med arrangementet og takk til alle som deltok!

Under noen bilder fra dagen:

 

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• tirsdag, juni 06th, 2017

sandvatnet

Category: Ymse  | Leave a Comment
Author:
• torsdag, juni 01st, 2017

unnamed

Nå kan man endelig betale med VIPPS til Osen Jeger- og Fiskerforening!

Du gjør det på følgende måte:

1) Åpne VIPPS-appen på din telefon (har du ikke denne last den ned hos App Store, Google Play eller Windows Phone Store alt etter hvilken telefon du har).

2) Gå på + tegnet oppe i høyre hjørne og trykk «send penger»

1

3) Søk på «Osen Jeger- og Fiskerforening» – vi vil da komme opp under «Bedrifter og organisasjoner» og klikk på navnet vårt.

2

4) Du vil da få muligheten til å trykke inn et fribeløp eller trykke på «meny» – under denne menyen vil du finne faste priser, som leirdueskyting voksen, junior, klippekort etc. Ønsker du å betale for en brus eller kjøpe lodd kan du bruke fribeløp og taste inn det beløpet du skal betale. Per dags dato er det kun priser for leirdueskyting som ligger inn i «Vipps-butikken» vår, men dette blir nok utvidet etter hvert ved behov.

3  4

5) Når du har skrevet inn rett beløp eller valgt rett vare i prislisten er det bare å VIPPSE penger. Du får da opp en kvittering, og denne er det viktig at du viser oss slik at vi vet du har betalt og hva du har betalt for!

7

 

Da er det gjort og hverdagen er litt enklere for alle sammen!

LYKKE TIL – og spør oss gjerne hvis du lurer på noe.

Category: Ymse  | Leave a Comment