Archive for the Category ◊ Rifleskyting ◊

Author:
• søndag, mai 06th, 2018

cl

Da er vårens vakreste eventyr snart i gang og i dag, søndag 6. mai starter skytesessongen på Steinsdalen skytebane! I dag blir det salongskyting fra klokken 12:00-13:00 og ordinær rifleskyting fra klokka 13:00-14:30! Leirdueskytinga starter neste søndag, den 13. mai!

Vel møtt til årets første skyting på Steinsdalen skytebane!

Her kan årets terminliste lastes ned. 

Velkommen!

Author:
• onsdag, mai 31st, 2017

vegard

Vi gjentar fjorårets suksess og har invitert utover børsemaker Vegard Whittington Tengelsen til Steinsdalen skytebane. Han kommer 11. juni ca i 13-tia og blir utover dagen. Det blir løselig prat som skyting og skyteteknikk samt muligheter for å se på tilpasning av rifler og hagler!

Vegard har et særdeles godt øye i forhold til tilpasning av våpen, men har nå også investert i laser slik at man kan visualisere «før og etter» anlegg. Vegard har mange års erfaring og er særdeles dyktig til å tilpasse våpen fagmessig og usynlig. Vi hadde en topp dag i fjor og gleder oss til å ønske Vegard velkommen til Steinsdalen skytebane også i år! Sett av dagen allerede nå.

Servering av pizza med drikke, kaffe og vaffel.

Author:
• søndag, mai 14th, 2017

IMG_4351

Steinsdalen skytterlag og Osen JFF arrangerte i dag 14. mai skyting for nybegynnere på Steinsdalen skytebane, ung og «mer voksen», gutter og jenter, herrer og damer fra både Osen og Roan hadde tatt turen til skytebanen for å prøve seg med hagle og rifle. Her fikk de først en kort gjennomgang av våpenteknikk og sikkerhet rundt håndtering av våpen før de fikk prøvd seg på rifler og hagler. Talentene var store, og mange plukket due på due på trap-banen og prikket inn «innertiere» på skivene.

Stemningen var på topp, både skyttere og instruktører var enige om at dette var en topp dag som måtte gjentas! Oppmøtet var godt og drøyt 15 personer hadde tatt turen oppover på banen, noe vi setter stor pris på!

Følg med på våre hjemmesider eller meld deg på vår SMS-tjeneste ved å sende en e-post til ajn@ojff.no eller SMS til 90110393 så får du beskjed når slik skyting arrangeres på nytt.

Under noen bilder fra dagens arrangement. Vi takker alle som tok turen oppover.

Author:
• onsdag, mai 03rd, 2017

Skyteskive_950_243px_istock (1)

Da er det endelig klart for åpning av skytebanen for sesongen!

Vi ønsker store og små, ung og gammel, kvinner og menn hjertelig velkommen til en ny sesong på Steinsdalen skytebane! I år har vi i samarbeid med Steinsdalen skytterlag laget en felles terminliste, denne kan lastes ned her:

Her er årets terminliste i pdf-format

Det vil bli arrangert flere arrangement utover sommeren, så følg med på våre hjemmesider/Facebook.

Vel møtt!

Leirdueutvalget og Steinsdalen skytterlag

Author:
• mandag, juni 08th, 2015

2014-10-13-Mooseprofileinfallwoods

Osen JFF inviterer til elg- og hjortejakt på Kvernland hjorteviltområde i Osen kommune. Jakta vil foregå torsdag til søndag i oktober. Første jakthelg blir avholdt 1. – 4. oktober 2015, og andre jakthelg blir arrangert 8. – 11. oktober 2015.

Kvernland er jakteldorado og et av Osen kommunes beste jaktvald. Området er ca 13500 daa stort og ligger ca. 60 – 400 moh. Terrenget består primært av varierende skogsterreng, men også noe fjell.

Terrenget er lett tilgjengelig og valdet er oversiktlig og lettgått. Det stiller erfarne instruktører som er lokalkjent i terrenget samt gode jakthunder.

Det vil være mulig å skyte to elger hver helg, samt hjort. Det vil primært være drivjakt/posteringsjakt, men det blir også muligheter for smygjakt (primært på hjort).

Hva inneholder pakken?:

  • 4 dager jakt (torsdag-søndag) med veiledning fra erfarne storviltjegere.
  • Innskyting og kontroll av våpen
  • Kort gjennomgang av vald, grenser og generelt om elg- og hjortejakt.
  • Overnatting torsdag til søndag (fra onsdag 500,- tillegg i pris) i ei koselig seter midt i jaktterrenget.
  • Frokost, matpakke, middag og kveldsmat alle dager.
  • Avslutningsfest lørdagskveld med viltmåltid tilberedt av gourmetkokk og sosial tilstelning.

Jakta er lagt opp til at de som ønsker det vil få kyndig veiledning av erfarne jegere som sitter på post sammen med jegeren. Jakta er derfor sterkt tilrettelagt for førstegangsjegere og uerfarne storviltjegere, men vi oppfordrer også mer erfarne jegere som ønsker enkel tilgang på ei helg elg- og hjortejakt i et fantastisk terreng og søke.

Ankomst og oppmøte:

Kvernland ligger ca 7 mil nordvest for Steinkjer og 6 mil sørvest for Namsos helt nord på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Det er ca 17 mil fra Værnes, Trondheim Lufthavn. Vi kan være behjelpelig med å organisere transport fra Værnes, Trondheim Lufthavn hvis noen skulle komme med fly. Oppmøte torsdag klokka 09:30.

 

Deltakeravgift og påmelding:

  • Junior (16-26 år): kroner 3750,-
  • Senior (eldre enn 26 år): kroner 4500,-
  • Kost og losji fra onsdag-torsdag: kroner 500,-

Påmelding skjer via vår hoopla-side: ojff.hoopla.no/sales/ før 20. juli! Når bestillingen gjennomføres må det forskuddsbetales kroner 2000,-. Resten av deltakeravgiften faktureres først på september og må være betalt senest innen 20. september.

Det er 12 ledige plasser hver helg, og det er som alltid førstemann til mølla.

Får du problemer med å bestille via hoopla eller ønsker mer informasjon, kontakt oss på e-post: storviltjakt@ojff.no eller ring Arne-Johan på telefon 901 10 393.

Se også vår hjemmeside www.ojff.no for bilder og fortløpende oppdatering vedrørende jakta.

Det blir muligheter for å få kjøpt elgkjøtt etter avsluttet jakthelg

VELKOMMEN!

Styret i Osen Jeger- og Fiskerforening

For invitasjon i PDF-format klikk her!

 

Noen bilder fra Kvernland hjorteviltområde (fotograf Johan Kvernland):

 

Author:
• søndag, mai 10th, 2015

Her er terminlistene for årets sesong på Steinsdalen skytebane. Websjæfen har vel tidligere lovet skyting hver søndag med unntak av 17. mai, men ser nå også at pinsa er «hviledag» (se lovdata). Så da blir det heller ikke skyting den 24. mai.

Som nevnt tidligere er det terminfestet leirdueskyting for damer alle onsdager ut mai og juni. Men vi oppfordrer samtidig våre damer på det sterkeste også å komme på de ordinære skytingene på søndager. Det er høyt under taket, og det er ofte dyktige leirdueskyttere på skytingene som kan veilede hvis det er behov for det.

Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen på årets skytinger på skytebanen! Følg også med på hjemmesidene våre, det blir med stor sannsynlighet gjennomført lagmesterskap, cup med mer :)

PS: Mottar du ikke SMS om skyting? Send Arne-Johan en e-post så setter vi deg opp på SMS-lista vår!

Author:
• onsdag, april 29th, 2015

Hei!

Terminlistene er enda ikke helt klare, men vil snart bli publisert! Det blir iallefall leirdueskyting på søndagene framover fra klokka 15:00! Men detaljert plan kommer ganske snart, det vil også bli terminfestet datoer for «dameskyting»..!

 

Søndag 3.mai blir det full fart på skytebanen! Skytterlaget arrangerer feltskyting ala Steinsdalen med påmelding og innskyting av rifla fra 12:00-12:30. Feltskytinga vil arrangeres 3 søndager, hvor best av to premieres. Dagens beste vil også premieres. Etter feltskytinga er avsluttet blir det muligheter for trening og oppskyting.

NB: På grunn av feltskytinga vil det ikke bli skyting med salong for barna denne dagen.

Fra klokka 15:00 blir det leirdueskyting. Odd Arne og Tom Roger er ansvarlig for denne skytinga!

Kaffe og vaffel serveres som alltid!

Møt opp for en hyggelig dag på skytebanen.
Osen JFF og Steinsdalen skytterlag

Author:
• tirsdag, april 14th, 2015

IMG_4065

Det ble en fantastisk åpning av årets skytesesong på Steinsdalen skytebane! 30-40 liter kaffe, 20 liter saft, 300 vafler og nesten 100 pølser ble tilberedt til de nærmere 80-85 fremmøtte på Åsegg!

Stemningen var på topp og barn, unge og voksne koste seg i hyggelig lag. Praten satt løst blant de fremmøtte, og barna har det som alltid gøy når de får være med på skytebanen. Det var også i år gratis skyting med salongrifle for barna, og de ivrige podene kunne ikke komme raskt nok inn på standplass. Standplassleder og styreleder i Steinsdalen skytterlag, Kay Arne Hagen sier at han er imponert over at så mange stiller opp på en hverdag med tidvis surt og guffent vær for å være med på sesongåpninga, og skryter også av det gode samarbeidet mellom Osen JFF og Steinsdalen skytterlag. Vi har et godt samarbeid mellom lagene og at dette bærer frukter både for lagene og medlemmene våre er det ingen tvil om sier Hagen som også prøvde seg med rifla og hagla på skytterbanen!

TV2 var også på plass og fikk føle på stemningen blant de fremmøtte, det var selvsagt hovedpersonen som var fokuset for dem og Hans Petter fikk vist fram sine riflekunster fra standplass for teamet for TV2.

Styrene i Osen JFF og Steinsdalen skytterlag takker alle fremmøtte for at dere stilte opp og gjorde en værmessig sur og grå tirsdagskveld til en trivelig kveld på skytterbanen. Vi kommer etter hvert til å publisere terminlistene for sessongen her på nettsidene våre, men slik det ser ut kommer vi til å starte opp med skytingen i uke 17 eller 18.

 

 

Author:
• lørdag, april 11th, 2015

Fellesbilde_boender0003795

Som de fleste vel har fått med seg så stiller Hans Petter Hestmo opp på årets «Jakten på kjærligheten» på TV2 hvis han får sanket nok brev (noe vi tar som selvfølge går i boks..). Neste uke er det innspilling til promo om Hans Petter som skal sendes på TV2 i beste sendetid for å lokke potensielle friere til Osen, vi ønsker derfor å arrangere årets åpning av Steinsdalen skytebane i forbindelse med innspillingen av denne promoen og oppfordrer derfor folk til å møte på offisiell åpning av årets skytesesong på Steinsdalen skytebane tirsdag 14. april klokka 18:00 for å presentere Osen JFF, Steinsdalen skytterlag, Hans Petter og Osen fra sin beste side!

Det vil bli servert bålkaffe, vafler og pølser med brød, og det kan også hvis tiden er tilstrekkelig bli muligheter for å svinge hagla og rifla, men som årene før er det det sosiale som står i høysetet denne dagen!

Ta med deg slekt og venner, barn og ungdom og ta turen oppover til skytebanen du også – TV2 kommer og det gjør vel du også?

Under noen bilder fra tidligere års sesongåpninger:

Author:
• tirsdag, juni 03rd, 2014

Skiver

Søndag 8. juni  kl 13:00 inviterer Steinsdalen skytterlag til feltskyting med vri! Her handler det om å sette 4 skudd i innertieren (eller femmeren) på «ikke oppgitt avstand» på gaupe, rev, rådyr, rein samt løpende elg. Det vil variere om man skal stå, ligge eller stå på kne når man skyter. For å hjelpe litt på vei har arrangementskomiteen bestemt seg for å opplyse om avstanden fra standplass bort til ringskiva er 100 meter – avstanden til gaupe, rev, rein og løpende elg må så bedømmes av den enkelte…..(!)

Det serveres som alltid godt humør, kaffe og vaffel!

Velkommen

PS: Husk å ta med hagla da det er leirdueskyting klokka 15:00!

Arne-Johan