Archive for the Category ◊ Medlemsfordeler ◊

Author:
• søndag, august 20th, 2017

Osen JFF har fått henvendelse fra noen medlemmer som ønsker å starte opp med bygging av kråkefeller. Vi lodder derfor interessen hos alle våre medlemmer og andre jakt og fangstfolk i kommunen om det kan være interesse for å være med på dette. Vi starter muligens opp allerede kommende onsdag hvis interessen er der.

Kan dette være noe for deg så kontakt Odd Arne på telefon 913 99 681 eller e-post oah@ojff.no så snart som mulig!

 

 

Author:
• tirsdag, august 08th, 2017

Leirdue

Da er all leirdueskyting hittil i år talt opp, og under er børsen til kåring av årets leirdueskytter i herre-, dame- og juniorklassen! Det har vært mye bra skyting, og Tore ser ut til å sikre teten i herreklassen mens det i  dame- og juniorklassene er tett i toppen! Det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren og vandrepokalen utover høsten! Vi publiserer kun topp tre, men hvis noen er interessert å vite hvordan de ligger an så kan de sende en mail eller sms til Arne-Johan så får de sitt resultat tilsendt.

Leirduebørsen (oppdatert per 8. august)

Herreklasse:

 1. Tore 24,3
 2. Arne-Johan 21,2
 3. Johan 20,5

Dameklasse:

 1. Eirin 19,7
 2. Ingeborg 19,3

Juniorklasse:

 1. Brage 17,8
 2. Magnus 14,8
 3. Mathias 14,5
Author:
• onsdag, mai 31st, 2017

vegard

Vi gjentar fjorårets suksess og har invitert utover børsemaker Vegard Whittington Tengelsen til Steinsdalen skytebane. Han kommer 11. juni ca i 13-tia og blir utover dagen. Det blir løselig prat som skyting og skyteteknikk samt muligheter for å se på tilpasning av rifler og hagler!

Vegard har et særdeles godt øye i forhold til tilpasning av våpen, men har nå også investert i laser slik at man kan visualisere «før og etter» anlegg. Vegard har mange års erfaring og er særdeles dyktig til å tilpasse våpen fagmessig og usynlig. Vi hadde en topp dag i fjor og gleder oss til å ønske Vegard velkommen til Steinsdalen skytebane også i år! Sett av dagen allerede nå.

Servering av pizza med drikke, kaffe og vaffel.

Author:
• fredag, mai 19th, 2017

IMG_4754Osen JFF har kjøpt inn mange flotte premier som blir delt ut til skyttere som deltar på årets leirdueskytinger! Vi har som for mange kjent allerede premieringen av årets leirdueskytter i dame- og herreklassen, men i år vil den som skyter flest skudd/serier i løpet av sesongen få tildelt en flott kniv med gravering på fra Osen JFF (verdi ca 1500,- kroner). I tillegg til dette har vi kjøpt inn en hel del smågaver som vil bli delt ut på hver skyting. For at det skal bli mest rettferdig vil det på hver skyting bli trukket èn vinner blant de skytterne som deltar! Det er flotte premier som bålkjeler, lokkefløyter, termoser, skytecaps, turøkser med mer!

ENDA en grunn til å komme på årets skytinger!

Vel møtt, hilsen leirdueutvalget.

IMG_4753

 

 

Author:
• søndag, mai 14th, 2017

IMG_4351

Steinsdalen skytterlag og Osen JFF arrangerte i dag 14. mai skyting for nybegynnere på Steinsdalen skytebane, ung og «mer voksen», gutter og jenter, herrer og damer fra både Osen og Roan hadde tatt turen til skytebanen for å prøve seg med hagle og rifle. Her fikk de først en kort gjennomgang av våpenteknikk og sikkerhet rundt håndtering av våpen før de fikk prøvd seg på rifler og hagler. Talentene var store, og mange plukket due på due på trap-banen og prikket inn «innertiere» på skivene.

Stemningen var på topp, både skyttere og instruktører var enige om at dette var en topp dag som måtte gjentas! Oppmøtet var godt og drøyt 15 personer hadde tatt turen oppover på banen, noe vi setter stor pris på!

Følg med på våre hjemmesider eller meld deg på vår SMS-tjeneste ved å sende en e-post til ajn@ojff.no eller SMS til 90110393 så får du beskjed når slik skyting arrangeres på nytt.

Under noen bilder fra dagens arrangement. Vi takker alle som tok turen oppover.

Author:
• onsdag, mai 03rd, 2017

Skyteskive_950_243px_istock (1)

Da er det endelig klart for åpning av skytebanen for sesongen!

Vi ønsker store og små, ung og gammel, kvinner og menn hjertelig velkommen til en ny sesong på Steinsdalen skytebane! I år har vi i samarbeid med Steinsdalen skytterlag laget en felles terminliste, denne kan lastes ned her:

Her er årets terminliste i pdf-format

Det vil bli arrangert flere arrangement utover sommeren, så følg med på våre hjemmesider/Facebook.

Vel møtt!

Leirdueutvalget og Steinsdalen skytterlag

Author:
• torsdag, mars 02nd, 2017

Osen JFF arrangerer jegerprøvekurs med oppstart 16. mars! Vi har fortsatt noen få plasser ledig, så med påmelding innen 13. mars er det mulig å bli med på kurset! Meld deg på til Sandra på telefon 988 84 294 så snart som mulig. Hun svarer også på spørsmål relatert til kurset!

Hjertelig velkommen!

Author:
• søndag, oktober 16th, 2016

Osen JFF arrangerer snart nytt jegerprøvekurs! Påmelding (innen 20. oktober) og mer informasjon til Sandra Kvernland på e-post sg@ojff.no eller per telefon: 988 84 294.

Author:
• fredag, september 23rd, 2016

14424193_10155343511958986_545009198_o

Osen JFF arrangerte i dag tur for småskolen i Osen (1. – 4. trinn) hvor vi tok med oss barna til Halvikhallin. Rundt 40 unger var med på turen og Osen JFFs ungdomskontakt Ove Lennart Furuvik som var med på turen beskriver turen som «magisk».

Ungene ble først kjørt med bil til Vingsand av foreldre før de der ble fraktet utover til Halvika av Henning Sundet og «Tverrpluggen«. Deretter gikk de oppover til Halvikhula som er Nord- Europas største grotte. Her ble det grillet pølser, før ungene dro på hulesafari og utforsket området i og rundt hula. Det er første gang skolebarna samlet er utover til Halvikhula og barn og voksne var veldig fornøyde etter turen og utrettet en stor takk til Osen JFF for planlegging og økonomisk støtte til turen.

Osen JFF har også planer for å ta med både mellomtrinnet og ungdomstrinnet på turer senere i høst – det er gøy å gjøre meningsfullt arbeid for barn og ungdom i kommunen vår, og med de flotte mulighetene vi har i nærmiljøet garanterer vi flotte naturopplevelser!

Under noen bilder fra turen i dag!

En takk fra oss til Henning Sundet som stilte opp og kjørte barna, lærere og ikke minst foreldrene som kjørte barna utover til Vingsand.

Author:
• fredag, september 23rd, 2016

ØBJFF har gleden av invitere medlemmer fra ØBJFF, Lysøysund og Bjugn skytterlag, Stjørna JFF, Åfjord JFF, Roan JFF og Osen JFF til 50 skudds jegertrap. De 5 beste etter 50 skudd går videre til 25 skudds finale, for å kåre Fosens beste jegertrapskytter.

Sted: St.Hans holet skyteanlegg.

Tidspunkt: Torsdag 27. Oktober.

Påmelding fra kl 17.00, Forhåndspåmelding via SMS til 45435357 (bindende).

Pris: 200kr (300kr inkl skudd).

Premiering til 1, 2 og 3 plass i hovedklassen og beste ungdomsskytter (under 18 år).

Hovedklasse:

 1. premie: 3500kr.
 2. premie: 2500kr.
 3. premie: 1500kr.

Ungdomsklasse:

 1. premie: Gavekort O.I Jensen på 1500kr.

Samt 2 uttrekkspremier for alle som deltar:

 • Jaktdress sponset av O.I. Jensen
 • Gavekort O.I Jensen på 1000kr.