Archive for the Category ◊ Samarbeidspartnere ◊

Author:
• mandag, juni 11th, 2018

De fleste utleiere av jakt krever at du har en hund som ikke jager bufe og klovvilt, og at du har et bevis for gjennomført aversjonsdressur. Vi har utdannede instruktører og arrangerer årlig kurs til jegere og andre som ønsker et slikt bevis for hunden sin.

Ønsker du å få gjort dette i sommer på hunden din så kontakt vår hundekontakt Oddbjørn Ovesen på telefon 957 55 630.

Medlemmer i OJFF betaler selvsagt rabattert pris.

Author:
• onsdag, mai 31st, 2017

vegard

Vi gjentar fjorårets suksess og har invitert utover børsemaker Vegard Whittington Tengelsen til Steinsdalen skytebane. Han kommer 11. juni ca i 13-tia og blir utover dagen. Det blir løselig prat som skyting og skyteteknikk samt muligheter for å se på tilpasning av rifler og hagler!

Vegard har et særdeles godt øye i forhold til tilpasning av våpen, men har nå også investert i laser slik at man kan visualisere «før og etter» anlegg. Vegard har mange års erfaring og er særdeles dyktig til å tilpasse våpen fagmessig og usynlig. Vi hadde en topp dag i fjor og gleder oss til å ønske Vegard velkommen til Steinsdalen skytebane også i år! Sett av dagen allerede nå.

Servering av pizza med drikke, kaffe og vaffel.

Author:
• søndag, mai 14th, 2017

IMG_4351

Steinsdalen skytterlag og Osen JFF arrangerte i dag 14. mai skyting for nybegynnere på Steinsdalen skytebane, ung og «mer voksen», gutter og jenter, herrer og damer fra både Osen og Roan hadde tatt turen til skytebanen for å prøve seg med hagle og rifle. Her fikk de først en kort gjennomgang av våpenteknikk og sikkerhet rundt håndtering av våpen før de fikk prøvd seg på rifler og hagler. Talentene var store, og mange plukket due på due på trap-banen og prikket inn «innertiere» på skivene.

Stemningen var på topp, både skyttere og instruktører var enige om at dette var en topp dag som måtte gjentas! Oppmøtet var godt og drøyt 15 personer hadde tatt turen oppover på banen, noe vi setter stor pris på!

Følg med på våre hjemmesider eller meld deg på vår SMS-tjeneste ved å sende en e-post til ajn@ojff.no eller SMS til 90110393 så får du beskjed når slik skyting arrangeres på nytt.

Under noen bilder fra dagens arrangement. Vi takker alle som tok turen oppover.

Author:
• tirsdag, mars 07th, 2017

afjord-sparebank

Åfjord Sparebank har inngått hovedsponsoravtale med Osen JFF også for 2017! Hans Petter har vært og forhandlet fram en veldig god avtale for både lokalbanken og foreningen vår!

Vi verdsetter støtten og samarbeidet med Åfjord Sparebank høyt og anbefaler på det sterkeste at de som har behov for å få sett på banktjenester med nye øyne tar turen innom Åfjord for en uforpliktende bank – og forsikringsprat.

Author:
• fredag, januar 06th, 2017

monsen

Author:
• torsdag, mars 31st, 2016

Åfjord Sparebank har inngått hovedsponsoravtale med Osen JFF også for 2016! Hans Petter har vært og forhandlet fram en veldig god avtale for både lokalbanken og foreningen vår!

Vi verdsetter støtten og samarbeidet med Åfjord Sparebank høyt og anbefaler på det sterkeste at de som har behov for å få sett på banktjenester med nye øyne tar turen innom Åfjord for en uforpliktende bank – og forsikringsprat.

Author:
• søndag, mars 13th, 2016
Trond Bonaunet i Børgefjell 2005, med flott fangst.

Trond Bonaunet i Børgefjell 2005, med flott fangst.

Osen JFF arrangerer isfiskedag på Meungan i samarbeid med Fjellstyret, Idrettslaget og Røde Kors påskeaften (lørdag) kl 12.00.

Skihytta vil være åpen og det vil bli salg av rømmegrøt, pølser med tilbehør, kaffe og brus. Det vil bli premier i forskjellige kategorier, samt aktiviteter for barna i tillegg til isfisket, det blir kjørt opp skiløyper.

Skihytta er forøvrig åpen palmesøndag, skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. påskedag.

VELKOMMEN!

Author:
• onsdag, november 11th, 2015
IMG_0855

Denne flotte gjengen var med på elgjakta i 2015

 

Osen JFF inviterer til elg- og hjortejakt på Kvernland hjorteviltområde i Osen kommune. Jakta vil foregå mandag 03.10.16  til lørdag 08.10.16 med hjemreise søndag 09.10.16. 

Kvernland er jakteldorado og et av Osen kommunes beste jaktvald. Området er ca 13500 daa stort og ligger ca. 60 – 400 moh. Terrenget består primært av varierende skogsterreng, men også noe fjell.

Terrenget er lett tilgjengelig og valdet er oversiktlig og lettgått. Det stiller erfarne instruktører som er lokalkjent i terrenget samt gode jakthunder. Vi disponerer også ATV og godkjent ettersøkshund.

Det er en totalkvote på 4 elger i løpet av jakta, samt hjort. Jakta 2015 ble det felt en okse, to kalver og ei ku. Kvote for 2016 er enda ikke bestemt men blir mest sannsynlig en eldre okse, en fjorokse og to kalver. Det vil primært være drivjakt/posteringsjakt, men det blir også muligheter for smygjakt (primært på hjort).

Hva inneholder pakken?:

  • 6 dager jakt (mandag-lørdag) med veiledning fra erfarne storviltjegere.
  • Innskyting og kontroll av våpen
  • Kort gjennomgang av vald, grenser og generelt om elg- og hjortejakt.
  • Overnatting i ei koselig seter midt i jaktterrenget.
  • Frokost, matpakke, middag og kveldsmat alle dager.
  • Avslutningsfest lørdagskveld med viltmåltid tilberedt av gourmetkokk og sosial tilstelning.

Jakta er lagt opp til at både uerfarne førstegangsjegere samt mer erfarne jegere skal kunne finne seg godt til rette!

Ankomst og oppmøte:

Kvernland ligger ca 7 mil nordvest for Steinkjer og 6 mil sørvest for Namsos helt nord på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Det er ca 17 mil fra Værnes, Trondheim Lufthavn. Vi kan være behjelpelig med å organisere transport fra Værnes, Trondheim Lufthavn hvis noen skulle komme med fly.

Deltakeravgift og påmelding:

  • Junior (16-26 år) og medlemmer Osen JFF: kroner 6000,-
  • Senior (eldre enn 26 år): kroner 7000,-

Påmelding skjer via vår hoopla-side: ojff.hoopla.no/sales/  før 30. august 2016 (NB: KUN 9 plasser). Når bestillingen gjennomføres må det forskuddsbetales kroner 3000,-. Resten av deltakeravgiften faktureres etterskuddsvis og må være betalt senest innen 15. september 2016.

NB: Det er kun plass til 9 deltakere, og det er som alltid førstemann til mølla.

Får du problemer med å bestille via hoopla eller ønsker mer informasjon, kontakt oss på e-post:storviltjakt@ojff.no eller ring Arne-Johan på telefon 901 10 393.

Se også vår hjemmeside www.ojff.no for bilder fra jakta 2015 og fortløpende oppdatering vedrørende jakta.

Det blir muligheter for å få kjøpt eventuelt skutt elg- og hjortekjøtt etter avsluttet jakthelg til nærmere avtalt pris!

VELKOMMEN!

Styret i Osen Jeger- og Fiskerforening

Author:
• tirsdag, oktober 06th, 2015

IMG_0855

Osen JFF arrangerte sist helg elgjakt på Kvernland i Osen kommune. Det var seks påmeldte til jakta, og forventningene var store til lokalt jaktlag, gjestejegere og arrangør Osen JFF. Vi hadde påmeldte fra Larvik, Grimstad, Hitra og Beitstad , noen kom i lag mens noen kom alene. Stemningen var topp og det ble i løpet av de relativt regnfulle dagene sett mye elg, og ikke minst ble det sosiale satt i høysetet! Osen JFF disket opp med mye flott mat, og prikken over i`en var viltmiddagen tilberedt av Bodil Gjessing på lørdagskvelden. Rammen rundt arrangementet med overnatting på Kvernlandseteren gjorde også sitt til at arrangementet ble perfekt!

Fangst ble det også, Petter Bund skjøt fredag en flott kalv, og Knut Landhaug skjøt lørdag en flott okse på rundt 250 kilo. Ikke så verst debut for en førstegangs elgjeger!

Alle de fremmøtte bedyret at arrangementet var topp, og kom med stor sannsynlighet til å melde seg på til neste år. Jakta for 2016 blir snart tilbudt her på våre hjemmesider, så det lønner seg og følge med fremover hvis man ønsker å sikre seg en plass allerede nå!

Vi ønsker å utrette en stor takk til sponsor Marine Harvest som har vært med og støttet arrangementet, og ikke minst vertskap Sandra G. Kvernland og Johan Kvernland for at de har stilt opp disse dagene. Ikke minst fortjener Per Jarle Kvernland og Audun Strand som stilte fra det lokale jaktlaget stor honnør for flott tilrettelegging disse dagene. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!

TUSEN TAKK!

Under noen bilder fra helga. Fotograf har vært Odd Arne og Tonje Haugen.

Vi gleder oss til 2016!!

Author:
• tirsdag, september 08th, 2015

2015-09-08 13.29.58

Osen JFF arrangerte 8. september aktivitetsdag for skolene på Strand og Seter etter å ha fått midler fra kommunen og fylkeskommunen til stimulering av fysisk aktivitet og friluftsliv hos barn og ungdom.

Drøyt 120 elever og lærere hadde blitt delt i tre forskjellige grupper hvor en gruppe var på vindmølleparken, en på Sandvatnet og en på Steinsdalen skytebane. Websjæfen har foreløpig kun referat og bilder fra skytebanen, men vi kommer tilbake til mer fra Sandvatnet og Vindmølleparken når jeg har mottatt dette.

På skytebanen ble ungdomsskoletrinnet delt i tre grupper som roterte mellom tre poster. På den ene posten var det Yvonne som lærte ungdommen om bruk av GPS før de ble sendt ut på en spennende løype hvor de måtte finne postene ved hjelp av GPS (geocaching). Sandra som er en av våre jegerprøveinstruktører, hadde gruppe to i klubbhuset hvor de fikk et innblikk i hva jegerprøven dreier seg om, før det avslutningsvis ble vist noen filmer og avsluttet med en quiz om jegerprøven.

Arne-Johan, Eirin og Johan S. hadde ansvar for post tre hvor de unge, lovende fikk prøve seg på salongskyting og hagleskyting, samt fikk innblikk i sikkerhet rundt håndtering av våpen og sikkerhet på skytebanen. Det ble også gitt innførende teknikk i skyting med salong og hagle. Her var ungdommen utrolig tøffe – og skytingen var upåklagelig! Her er det mange lovende talenter som prikket inn skudd på skudd på blinkene, og traff leirduer gang etter gang!

I god stil ble det servert taco tilberedt på bålpanne (det var i god Ingrid E. Hovig stil selvsagt jukset litt på forhånd..).

Vi i Osen JFF har hatt en fantastisk dag med flott barn og ungdom, og ikke minst må det rettes en stor takk til lærerne som har vært flotte medhjelpere i hele dag. Vi har storkost oss sammen med flotte elever og vi håper at vi også neste år får muligheten til å gjennomføre en slik dag for skolen.

Vi må også takke Marine Harvest for økonomisk bidrag til aktivitetsdagen, Steinsdalen skytterlag for utlån av salongrifler og sponsing av ammunisjon og ikke minst Coop Marked Osen for gode priser på innkjøpene til denne dagen.

Tusen takk for en fantastisk dag sammen med dere alle sammen!