Author:
• søndag, juli 02nd, 2017

Osenhælja2

Som tradisjon tro, hadde OJFF stand under Osenhelja. Hadde stand bare på lørdag, og været viste seg fra sin beste side. Vi synes at det er viktig å vise ansikt, slik at våre sambygdinger vet at vi finnes. Det var mange besøkende innom vår stand, og de som var innom, fikk servert bålkaffe av beste sort. Audun og Odd Arne hadde ansvar for å servere kaffe og prøve å informere og svare på spørsmål fra publikum. Som aktiviteter hadde vi fiske for barna. Tonje gjorde en kjempeinnsats. Det ble delt ut ca. 130 premier til de som fisket. Alle fikk premie. Nytt av året, så har vi kjøpt inn 10 sett med Paintball utstyr.  Vi ville vise dette fram, og vi har en visjon på, å ordne oss et baneanlegg, og drive utleie av utstyret. For anledningen hadde vi rigget opp ei skive, og det ble skutt ca. 2000 kuler. Tom Roger og Ove Lennart hadde en stri tørn med å lede skytinga. Dette var meget populært blant barn og voksne.

Hadde et lotteri, og vi hadde trekning litt før dagen var omme.

De som var de heldige vinnerne var:

  1. Yvonne Uglem Haugen Ei helg i fjellstyrets hytte ved Elgsjøen m/båt.
  2. Øystein Dybsland Lazybag
  3. Oddbjørn Ovesen Myggmaskin
  4. Yvonne Uglem Haugen Kaffekjele
  5. Joakim Haugen Fiskeveske
  6. Elbjørn Harsvik Fiskeveske
  7. Joakim Haugen Fiskehåv
  8. Arne Svee Fiskeveske
  9. Sissel Halsvik Sverkmo Fiskeveske
  10. Sigrid Elden Armbrøst for barn

Osen Jeger og Fiskerforening ønsker å takke alle som var innom vår stand, og vil takke samtlige som kjøpte lodd.

Category: Ymse
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply