Author:
• tirsdag, august 08th, 2017

Leirdue

Da er all leirdueskyting hittil i år talt opp, og under er børsen til kåring av årets leirdueskytter i herre-, dame- og juniorklassen! Det har vært mye bra skyting, og Tore ser ut til å sikre teten i herreklassen mens det i  dame- og juniorklassene er tett i toppen! Det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren og vandrepokalen utover høsten! Vi publiserer kun topp tre, men hvis noen er interessert å vite hvordan de ligger an så kan de sende en mail eller sms til Arne-Johan så får de sitt resultat tilsendt.

Leirduebørsen (oppdatert per 8. august)

Herreklasse:

  1. Tore 24,3
  2. Arne-Johan 21,2
  3. Johan 20,5

Dameklasse:

  1. Eirin 19,7
  2. Ingeborg 19,3

Juniorklasse:

  1. Brage 17,8
  2. Magnus 14,8
  3. Mathias 14,5
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply