Author:
• lørdag, desember 10th, 2011

Med Tor Ola Dehli – lørdag 21. januar 2012 klokka 14:00 på Brandsfjord skole

EDIT 20.12.2011: Alle under 18 år går for halv pris, dvs. 100,- kroner!

Reven er en fryktet predator på vårt småvilt

OJFF og RJFF har gleden av å invitere til lokkekurs på rev lørdag den 21. januar klokka 14:00 på Brandsfjord skole. Tor Ola ble først kjent fra filmene til Cristoffer Klaussen, men har i de senere årene gjort lokkefløyter og lokkejakt til sitt levebrød. Han har det siste året vært mye i media og var blant annet tidligere i høst hovedgjest i Ut i Naturen på NRK hvor han og hans fløyter ble viet en hel sending (link). Han var også med VGTV ut en dag og lokket på kråker, dette kan du se her.

Tor Ola har også vært med på utviklingen av den populære lokkeapp`en som NJFF har gitt ut, denne har blitt utrolig populær og har du en smartphone så ikke nøl med å sjekke ut denne!

Vi gleder oss stort til Tor Ola kommer og at dette blir en av årets store begivenheter i OJFF og RJFF er det ingen tvil om. Vi regner med at det kommer til å fylles opp på kurset, så den kan lønne seg å være ut i god tid. Det er ingen bindende påmelding men kurset koster 200,- kroner. Det vil bli enkel kaffeservering. Har du spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en mail eller evt. ringe ansvarlig kontakt Tore Nytrøen på telefon 482 88 206.

Tor Ola har med seg et stort utvalg lokkefløyter og disse kan kjøpes etter kurset!

Møt opp og lær deg lokkejakt på rev og vær slik med på effektiv viltpleie samt lær deg en spennende jaktform!

Last ned plakaten for lokkekurset her, heng den gjerne opp på din lokale butikk :)

Arne-Johan 10. desember

Lokkejakt på rev er effektivt og spennende!

Category: TIng som skjer
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. […] 21.januar 1400 Roan http://ojff.no/wordpress/?p=814 […]

Leave a Reply