Author:
• søndag, januar 22nd, 2012

Tor Ola Dehli har stor kunnskap om lokkejakt på rev

Tor Ola Dehli levde absolutt opp til forventningene på lørdagens lokkekurs på rev på Brandsfjord skole. Han forklarte med stor innlevelse hvordan vi skal overliste Mikkel Rev stort sett hele året og med flotte akustiske melodier fra hans store utvalg av fløyter, god visualisering i form av en flott presentasjon med video og bilder ble dette et veldig interessant kurs. Det var ikke mange som hadde funnet veien til kurset dessvere, men de rundt 20 deltakerne som hadde møtt opp var meget fornøyde og vi i jeger og fisk fikk tilbakemeldinger fra alle oppmøtte om at det var ønskelig å få oppover Tor Ola en gang senere for å lære oss om lokking på andre dyr.

Tor Ola hadde med seg en flott presentasjon med bilder og video

Kurset varte i tre timer kun avbrutt av kaffe og vaffel (som smakte helt fortreffelig!) fra elevbedriften ved Brandsfjord Skole. I pausen og etter kurset var det mulig å få kjøpe forskjellig utstyr som Tor Ola hadde med seg, blant annet lokkefløyter, kamuflasjeklær, bøker, filmer og annet utstyr som kan være kjekt å ha på revejakt.

Det var mulighet for å kjøpe det meste man trengte til lokkejakt på kurset

Det er viktig med tofot da reven er en liten blink når avstanden kommer over 100 meter

Bruk den rifla du bruker til vanlig bedyrer Tor Ola, men bruk kraftig ekspanderende ammunisjon

Tor Ola er engasjerende å høre på og mange fant nok fram rifla for å prøve seg på jakt i dag

Oppmøte kunne vært bedre, men de som hadde møtt frem var meget fornøyd!

Vi takker Tor Ola for at han ville ta turen oppover til Roan og håper det kan være mulig å få til et nytt kurs ved en senere anledning!

Arne-Johan, 22. Januar 2012

Category: TIng som skjer
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response

  1. […] gode tilbakemeldinger som i mailen jeg fikk fra en av kursdeltagerene idag. Se blogginnlegget her: http://ojff.no/wordpress/?p=842 Share this:TwitterLik dette:LikeBli den første til å like denne […]

Leave a Reply