Medlemsfordeler

I tillegg til de medlemsfordelene du får sentralt gjennom NJFF (les mer om disse på NJFFs nettsider) så har du som medlem av OJFF mange attraktive medlemsfordeler. I tillegg til de konkrete medlemsfordelene man oppnår som f.eks billigere forsikring, lån av fiskeutstyr og rabatt på hundefôr, er vel det å ha en interesseforening som jobber for dine rettigheter som jeger, fisker og sanker det viktigste. Lokalforeningene legger ofte til rette for at vi har en skytebane å tilby, at det kan arrangeres blant annet jegerprøvekurs og storviltprøve. NJFF er også jegernes og fiskernes talsrør mot det offentlige og jobber for deg og din sak slik at du skal kunne nyte din hobby til det fulle og hele.

Kanskje har nettopp du fiskehell og ønsker å låne en av OJFFs mange fiskestenger?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsfordeler OJFF (i tillegg til de sentrale)

  • Avtale med Fosen dyreklinikk: Alle medlemmer av OJFF og RJFF får 15 % rabatt på hundefôr av merket Royal Canin og Specific hos Fosen dyreklinikk. Klinikken som ligger på Bessaker kjører ut fôret gratis til kunder i Osen og Roan og du kan få det levert på døra. I tillegg til dette arrangerer klinikken gratis kurs en til to ganger i året for medlemmer i foreningen.
  • Utleie av utstyr: OJFF har mye forskjellig utstyr som kan leies ut til medlemmer til forskjellige arrangement. Vi disponerer to kanoer, flere primuser, 14 kvadratmeter stort lagtelt, lavo, kokesett trangia, fiskestenger, isfiskestenger, isbor, telt/gapahuk, ekkolodd, 5-liters kaffekjele med mer. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å øleie noe av dette utstyret.
  • Leirdueskyting: OJFF har et eget leirdueutvalg. Leirdueutvalget vil sørge for at det blir arrangert leirdueskyting på Åsegg skytebane fra våren og helt fram til jakta begynner. Terminer blir lagt ut på sidene til OJFF når disse er klare. Det vil også bli arrangert konkurranser i hagleskyting og mye mer. Følg med i aktivitetskalenderen! Medlemmer i OJFF får delta på hagleskytinga til redusert pris.
  • Jegerprøvekurs: OJFF arrangerer jegerprøvekurs når det er behov for det. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å ta jegerprøven.
  • Aversjonsdressur: De fleste utleiere av jakt krever at du har en hund som ikke jager bufe og klovvilt, og at du har et bevis for gjennomført aversjonsdressur. Vi har utdannede instruktører og arrangerer årlig kurs til jegere og andre som ønsker et slikt bevis for hunden sin.
  • Vi har samarbeidsavtale med Osen Elveierlag om fiske til reduserte priser i Steinsdalselva (se side om jakt og fiske for mer informasjon).

Vi jobber med å skaffe flere fordeler for våre medlemmer og listen vil bli oppdatert etterhvert som det kommer til flere fordeler. NJFF har allerede gode avtaler, så ta en titt på linken øverst på denne siden for å lese om de sentrale medlemsfordelene.