Norges Jeger- og Fiskerforbund
lørdag 07. juni 2014
Advarer  mot mer blybruk
Miljødirektoratet er utvetydig negativt i sitt råd til stortingspolitikerne om oppheving av blyhagl-forbudet, og hevder ny kunnskap gir økt bekymring for helse- og miljøeffekten. NJFF mener Miljødirektoratet i denne runden ikke bringer noen ny og tungtveiende kunnskap til torgs. Det synes ikke som om Miljødirektoratet overhodet har vurdert våre argument og det solide, faglige arbeidet som NJFFs blygruppe har overlevert.

Les mer

Genial app tar deg «Rett Hjem»
NJFF lanserer en ny mobil-app for smarttelefoner som hjelper deg å finne veien rett hjem. «Rett hjem»-appen er en enkel kompassnål som gir deg avstanden og peker tilbake til det stedet der du startet appen, enten det er ved hytta, bilen eller på gårdsplassen hjemme. En dag etter lansering toppet den salgslisten i app-store!

Les mer

Riktig vei med lukka anlegg
Oppdrettsgiganten Marine Harvest er i full sving med å teste ut et lukka anlegg i Skånevikfjorden ved Etne. Denne uka var NJFF og andre villaksvenner på befaring ved anlegget, som viser lovende tendenser i kampen med å få bukt med oppdrettsnæringens luseproblemer. Gjestene likte de de så ved anlegget Molnes, ettersom både lakselus-spredning og rømmingsfare er en helt annen enn ved konvensjonelle åpne merder.

Les mer

Jegerprøven før jakta?
Jakt- og Fiskesenteret på Flå tilbyr både medlemmer og ikke-medlemmer et konsentrert ukeskurs for å få tatt jegerprøven i perioden 31. august til 5. september. Det er lagt opp til et camp-opplegg der du tenker jakt og skyting 24-timer i døgnet fram mot jegerprøveksamen.

Vi minner også om de mange kurs som går på senteret gjennom sommeren. Det er særlig fokus på skytetrening og hundetrening før jakta. Mange gode tilbud som gjør deg til en bedre jeger! Sjekk ut alle tilbudene i kurskatalogen.

Les mer

Sportsfiskets År – hva skjer a?
I år er det Sportsfiskets År, og det koker av fiskeaktiviteter over hele landet! Vi har laget et zoombart kart der du kan sjekke ut alle tilbudene. Fiskequiz på puben? Lære å kaste med flue? Fiskedag med jentungen? Ikke noe problem, du kan velge blant over 1.000 tilbud!

Les mer

Norges Jeger- og Fiskerforbund, Hvalstadåsen 5, Pb. 94 1378 Nesbru

Tlf: 66 79 22 00 • Fax: 66 90 15 87 • E-post: njff@njff.org